- Quad Bronzing Absolute X100 Tanning Mousse - 300 ml

MineTan - Quad Bronzing Absolute X100 Tanning Mousse - 300 ml
35% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

MineTan Quad Bronzing Absolute X100 Tanning Mousse

En af de absolut mørkeste af alle minetans fantastiske tanning-produkter. Du skal vælge Quad X100, hvis du er erfaren med brug af selvbrubner og tanning. Quad X100 tanning er til dig der ønsker en en ultra intens og mørk kulør og tanning. Er du født med mørk hud Minetan Quad Bronzing Absolute X100 det helt rigtige valg.

Påfør den lækre tanning mousse med en selvbrunerhandske og vent minimum 1 time inden du skyller markørfarven af.

Minetan Quad Bronzing Absolute X100 har en varm og intens farve, du vil opleve at din hud bliver mørk med en silkefin finish. Minetan Quad Bronzing Absolute X100 er den selvbruner i Minetan serien som har det højeste indhold af Naturlig DHA, dermed vil den blive virkelig mørk. Påfør Minetan Quad Bronzing Absolute X100 efter bad og vent så længe du tør inden afskylning.

  • 300 ml
  • Naturlig DHA
  • Intens og varm kulør

Sådan bruger du din selvbruner-mousse

  1. Inden du går i gang skal du sikre dig at din hud er ren. Det er altid en god ide at eksfoliere huden inden du påfører din selvbruner, da du dermed klargør huden til tage imod farven og opnå det dybeste og mest holdbare resultat,

  2. Påfør din MineTan tanning mousse på de ønskede steder på krop, arme og hals. Brug gerne en tanning mitt/påføringshandske, da den hjælper dig til at resultatet bliver jævnt og uden striber. Handsken beskytter også dine hænder mod blivende misfarvninger. Resterne på handsken kan du bruge i ansigtet og på albuer og knæ.

  3. Lad din selvbruner mousse sidde i mindst 6 timer, så den oparbejder den varmeste holdbare farve. Herefter kan du skulle den overskydende farve af med rent vand. Afslut gerne med en lækker body lotion så du giver din hud godt med fugt, der er med til at forlænge holdbarheden og det smukke tanning-resultat,

DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 300,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
195,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:



Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.